Tenisový klub

Moderní interiér tenisového klubu včetně šaten a baru vznikl ve spolupráci se zákazníkem.

Pro výrobu nábytku jsme použili lamino v dekoru ořechu (bar) a lakovanou lepenou ořechovou dýhu se sametovým leskem, díky které získal prostor klubu neobyčejný vzhled.

Pro viditelné umístění tenisových míčů z prestižních grandslamových turnajů jsme vyrobili čtyřdílné skleněné akvárium. Policová stěna s věšáky a odkládacím místem nenápadně rozděluje klub na dvě části, působí příjemně vzdušně a má praktické využití.

Součástí šatny je zabudované prostorné zrcadlo, nezbytné elektrické zásuvky a LED osvětlení. Pro dvířka šatny jsme zvolili tzv. slonovou kost lakovanou ve vysokém lesku, která ladí s obkladem místnosti. Do prostoru šatny jsme umístili také botník s výsuvnými policemi.

Kuchyně v jednoduchých liniích

Naším úkolem bylo navrhnout kuchyňskou linku v jednoduchých liniích a vtěsnat vše potřebné do úzkého prostoru.

Design je navržen v jemných nekontrastních odstínech – dvířka skříněk jsou lakována ve vysokém bílém lesku, pracovní deska a obklady v odstínu mokka. Kuchyň oživuje fototapeta s motivem vlnek na dvířkách vrchních skříněk a barové části a obklad z bíle lakovaného skla – lakobelu.

Nenápadným, ale velmi vkusným a praktickým doplňkem je výsuvná digestoř. Kuchyně nepostrádá ani potřebný úložný prostor, který je ukryt za roletou vedle panelu se spotřebiči.

Interiér à la baroko

Masivní nábytek à la baroko je výsledkem specifického návrhu zákazníka. V rámci zakázky jsme se postarali o výrobu rámu postele s lavicí, skříně v předsíni, konferenčního stolku a několika prvků herny.

Veškerý nábytek je vyroben z dubového masivu, který je ošetřen tvrdým olejem a namořen do odstínu třešně. Pro použití masivu v interiéru je však důležitý prostor, což dispozice tohoto rodinného domu zcela splnily.

Praktickým prvkem herny jsou stoličky pod šachovnicí ve tvaru trojúhelníku, které jsou pohodlné na sezení a zároveň je lze jednoduše schovat pod stůl, aniž by zabíraly místo.

Kuchyně v dekoru bílého dřeva

Kuchyňskou linku jsme realizovali dle návrhu našich designérů.

Moderní bílý dekor dřeva skříněk barevně doplňuje pestře zelené lakované sklo vrchních skříněk, pracovní deska a obklad v dekoru Valentino, pískový granitový dřez.

Součástí realizace kuchyně byla také výroba vstupních dveří do komory a lehkých, designových a cenově příznivých židlí k jídelnímu stolu. Dveře komory působí v místnosti nenápadně a použitá úchytka k otevírání drží linii s úchytkami na dvířkách kuchyňské linky.

Interiér recepce, čekárny a šatny laborantů

Pro brněnskou kliniku PMT – magnetická rezonance jsme realizovali interiér recepce, čekárny a šatny laborantů.

Prostory jsme navrhli v jednoduchém, čistém a příjemném designu. Zelenobílou kombinaci barev jsme však zachovali, aby korespondovala s barevným provedením ostatních prostor kliniky.

Veškeré nábytkové zařízení jsme vyrobili z lakované MDF desky. Obloukový pult recepce byl prostorově přijatelnějším řešením než klasické pulty do L.